Uudet pikalainat

Pikalainamarkkinoille ilmestyy jatkuvasti uusia tulokkaita. Kilpailun lisääntyminen on positiivinen asia, sillä se pakottaa vanhatkin toimijat tarkistamaan hintojaan ja parantamaan palveluaan. Vuosien saatossa pikalainojen kulut ja korot ovatkin pienentyneet huomattavasti.

Olemme listanneet tähän vertailuun kaikki uusimmat suomalaiset pikalainat. Tutustu tarjontaan ja valitse joukosta se rahoittaja, joka vastaa parhaiten tämänhetkiseen rahantarpeeseesi. Muista mahdollisuuksien mukaan myös käyttää hyväksesi tutustumistarjouksena annettavat korottomat lainat.

//Vertailu//

Miten uudet pikalainat eroavat vanhoista pikalainoista?

Uusissa pikalainoissa on paljon hyviä puolia. Suurin etu markkinoiden uudistumisesta on tietenkin kilpailun lisääntyminen, sillä sen ansiosta pikalainat ovat muuttuneet koko ajan kuluttajalle edullisemmaksi. Kun yksi rahoittaja alkaa tarjota lainaa matalammalla korolla, on muiden pakko vastata haasteeseen alentamalla omiakin hintojaan.

Toinen lainanottajan kannalta mainio kehitysaskel on ollut korottomien lainojen lisääntyminen. Rahoitusyhtiöt haluavat hankkia koko ajan uusia asiakkaita, ja sana ”ilmainen” on tunnetusti erittäin hyvä huomion herättäjä.

Mitä ilmainen ensilaina tarkoittaa?

Jotkut uudet lainantarjoajat antavat asiakkaille mahdollisuuden kokeilla palveluitaan ilmaiseksi. Osa näistä tarjouksista on aidosti ilmaisia, osa ei. Kannattaa siis aina perehtyä lainaehtoihin tarkasti ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Korottomat ja kuluttomat ensilainat ovat yleensä lyhytaikaisia ja summiltaan pienehköjä. Ilmaista laina-aikaa tarjotaan usein vain pari kuukautta, minkä jälkeen laina alkaa raksuttaa korkoa ja muita kuluja normaaliin tapaan. Tällöin laina saattaa yhtäkkiä muuttua kalliiksi.

Jos kykenet maksamaan ilmaisen lainasi pois nopeasti, on se hyvä ja edullinen vaihtoehto pikaisen rahantarpeen tyydyttämiseen. Pidempiaikaiseen rahantarpeeseen kannattaa kuitenkin ottaa normaali laina, sillä usein se tulee pitkässä juoksussa edullisemmaksi.

Ovatko uudet pikalainojen tarjoajat luotettavia?

Netistä löytyy paljon erilaisia lainanantajia. On selvää, että kaikki eivät toimi puhtaat jauhot pussissa – aika ajoin saamme lukea lehdistä tarinoita suomalaisista, jotka ovat haksahtaneet uskomaan jonkin hämäräperäisen tahon lupauksia.

Säästyt monelta vaivalta, jos etsit lainasi pikalainat.com -palvelun kautta. Kaikki sivuillemme listatut rahoittajat kuuluvat luotonantajarekisteriin Suomessa, joten niiden toiminta on kilpailu- ja kuluttajaviraston valvonnan alaista. Jos joku lainanantaja ei siis pitäisi lupauksiaan, hän joutuisi vastaamaan teoistaan Suomen lakien mukaisesti. Olemme lisäksi käyneet tutustumassa erikseen jokaiseen uusia pikalainoja tarjoavaan toimijaan ja perehtyneet tarkasti heidän tarjoamiin palveluihinsa.

Tiukka valvonta ja alan tarkasti säädelty lainsäädäntö takaavat, että myös uudet pikalainat ovat turvallisia ja niiden tarjoajat luotettavia. Kannattaa silti aina muistaa vertailla eri lainantarjoajia keskenään vertailutyökalun avulla. Houkutteleviin tarjouksiin saattaa sisältyä monia reunaehtoja, jotka tekevät siitä loppupelissä kalliin.

Miksi ottaa uusi pikalaina netistä eikä pankista?

Moni väliaikaisen rahantarpeen kanssa painiskeleva päättää nykyään ottaa pikalainan netistä. Lainan saaminen on helppoa ja nopeaa, sillä rahat voivat käytännössä olla vain parin hiiren klikkauksen päässä.

Perinteinen, ja aikaisemmin se ainoa vaihtoehto rahan saamiseen oli sukia tukka ojennukseen ja marssia pankinjohtajan puheille. Rahaa sai, jos oli saadakseen.

Uusissa pikalainoissa on paljon hyviä puolia perinteiseen pankkilainaan verrattuna. Ensinnäkin – hakijan ei tarvitse varata konttoriaikaa kuukauden päähän, vaan asian voi hoitaa halutessaan vaikka samalta istumalta.

Pikalainoihin ei myöskään tarvita vakuuksia tai takaajia. Tämä on hyvä uutinen monelle ihmiselle, jolla ei ole varakasta sukua tai tukiverkostoa. Jos olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti ja luottotietosi ovat kunnossa, sinuun lähtökohtaisesti luotetaan.

Muista ottaa aina lainasi vastuullisesti

Vaikka uusia pikalainoja on helppo saada, on rahan lainaamiseen aina syytä suhtautua varovaisesti. Älä koskaan ota lainaa hetken mielijohteesta tai tilanteessa, jossa et välttämättä sitä tarvitse.

Arvioi aina taloustilanteesi huolellisesti. Laske takaisinmaksu realistisesti – älä sitoudu maksusuunnitelmaan, joka epäilyttää. Jos tilanteesi muuttuu paremmaksi kuin odotit, voit yleensä maksaa lainan takaisin suunniteltua aiemmin. Laina-ajan pidentäminen ei aina ole mahdollista.